Image
Image
Image

 

 

 

 

leren_leven_met_verliezen.jpgCentrum Marieke de Bruijn  http://www.mariekedebruijn.com
Marieke de Bruijn, schrijfster van ‘Leren leven met verliezen’ en 'Wat voor mens wil ik zijn?',  heeft zich gespecialiseerd op het gebied van rouw- en verliesverwerking, trauma- en burn out begeleiding, voor particulieren en bedrijven. Zij geeft een opleiding, verzorgt lezingen en trainingen en vormt samen met een aantal therapeuten het Centrum Marieke de Bruijn.

logo_ekr.jpgEKR http://www.kubler-ross.nl
De Stichting Dr.Elisabeth Kübler-Ross Nederland, is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet om het gedachtegoed van Elisabeth Kübler-Ross levend te houden.
De EKR wil in onvoorwaardelijke liefde mensen helpen moeilijke ervaringen zoals verlies (in de breedste zin), sterven en rouw een zinvolle plaats in hun leven te geven.

logo_front.jpgStichting Achter de Regenboog  www.achterderegenboog.nl
Achter de Regenboog is er voor kinderen en jongeren, die van dichtbij te maken hebben (gehad) met het overlijden van een dierbare.

freya_logo.gifFreya  www.freya.nl
FREYA is een patiëntenvereniging die zich bezig houdt met belangenbehartiging, voorlichting en hulpverlening aan mensen die te maken hebben met vruchtbaarheids-problematiek. 

logo_lsr.png

www.verliesverwerken.nl
De Landelijke Stichting Rouwbegeleiding (LSR) is een centraal punt waar iedereen terecht kan voor informatie, publicaties en voorlichting over rouw.

logo_in_de_wolken.gif

http://www.in-de-wolken.nl/

Informatie en uitgaven over omgaan met verlies. Met name voor rouwende kinderen en jongeren.

 

logo_broederziel_alleen.gif http://www.broederzielalleen.nl Richt de aandacht op de gevolgen van het verlies van een broer of zus en wil een bijdrage leveren aan maatschappelijke erkenning en herkenning van rouw van broers en zussen.

 

vokk.gifVOKK Vereniging 'Ouders, Kinderen en Kanker' steunt en begeleidt ouders, broers, zussen en grootouders van kinderen met kanker, en kinderen met kanker tijdens én na ziekte en behandeling. Dmv persoonlijk contact, telefonische hulplijnen, gespreksgroepen, discussieruimte op de website.
Biedt tijdschriften, boeken, brochures & video's, leskisten voor scholen.

 

Eén van de meest toegewijde en zichzelf opofferende mensen van deze tijd is Mata Amritanandamayi Devi, beter bekend als Amma. Haar oneindige liefdevolle dienstbaarheid en de vele liefdadigheidsprojecten maken haar bij duizenden geliefd als de Moeder van Mededogen.

Haar missie motiveert mensen uit alle lagen van de samenleving en overstijgt culturele barrières. Zij stimuleert over de hele wereld de principes van juist handelen, die aan de basis liggen van elk gebied van menselijke activiteit.

 

Chris Visser is beeldend kunstenaar en heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen van bijzondere grafmonumenten en gedenkbeelden met materialen als glasmozaïek, metaal en keramiek.